16é Concurs Francesc Cerdà de l’Olleria en la modalitat de pasdobles

16é Concurs Francesc Cerdà de l’Olleria en la modalitat de pasdobles

El Regidor de Festes de l’Ajuntament de l’Olleria, Juan Ricardo Ruano, la Presidenta de la Junta de Festes de Moros i Cristians de la localitat, Mariola Gil i la Directora de la SEM Santa Cecília de l’Olleria, Isabel García, han presentat aquest matí en roda de premsa el concert del 16é Concurs de Música Festera Francesc Cerdà en la seua modalitat de pasdobles.

El concert de presentació de les obres finalistes serà el 29 de febrer a les 19 hores al Teatre Goya de l’Olleria.

Un total de 29 obres s’han presentat en aquesta 16 edició del Concurs de Música Festera “Francesc Cerdà” de l’Olleria en la modalitat de pasdoble, 9 més que en la passada edició d’aquesta modalitat celebrada en 2017 i la segona convocatòria amb més obres presentades de la història del concurs.

D’aquestes 29 obres, el jurat ha escollit un total de 4 com a finalistes. Les obres elegides han sigut les que porten per lema: Ad terram, Embrujo, En Clarejar i Pecli.

El Regidor de Cultura de l’Ajuntament de l’Olleria, Juan Ruano, ha volgut “realçar el valor, la importància i la consolidació d’aquest concurs a l’Olleria, demostrable pel nombre d’obres presentades, el nombre d’edicions que du el concurs en funcionament i sobretot pel gran nivell que tenen aquestes obres” a més, ha recordat que “aquesta edició del concurs tindrà un primer premi de 2.000 euros, un segon premi de 1.000 euros, un premi del públic de 500 euros i un accèssit de 250 euros per a la o les obres finalistes no premiades”.

La Presidenta de la Junta Central de Festes de Moros i Cristians, Mariola Gil, per la seua banda ha recordat “al gran músic que va ser Francesc Cerdà i a qui va dedicat aquest concurs, que abans de morir va dedicar una marxa a cadascuna de les filaes de l’Olleria i que era molt volgut dintre del món de la festa”.

La Directora de la SEM Santa Cecília de l’Olleria, Isabel García, ha volgut destacar “el gran nivell de les quatre obres finalistes d’aquesta edició i ens ha confirmat que els músics de la banda estan treballant per fer que el Concert Francesc Cerdà de 2020 siga tot un èxit”.

WhatsApp Image 2020-02-06 at 13.29.20