Es posa en marxa un concurs de fotografia per sensibilitzar contra la violència de gènere

Es posa en marxa un concurs de fotografia per sensibilitzar contra la violència de gènere

La Regidoria de Benestar Social ha posat en marxa un concurs de fotografia per sensibilitzar a la població, i especialment als joves, contra la violència de gènere. Amb el lema “Dóna’m un (bon) exemple”, cada participant podrà presentar una única obra que represente exemples de relacions positives i respectuoses, i que no haja estat premiada amb anterioritat en altres concursos ni comercialitzada de qualsevol manera. Les imatges que apareguen a l’obra cal que estiguen lliures de drets d’autor.

Des de Benestar Social han explicat que “mitjançant aquesta activitat volem afavorir un espai de reflexió, especialment dirigit als joves, sobre la violència de gènere, en el que siguen ells i elles els que visibilitzen formes de relacionar-se respectuoses”. A més, han afegit que “la metodologia que proposem és cooperativa i participativa”.

S’han distingit diferents categories:

– Població en general

– Alumnes dels centres educatius de l’Olleria, en les següents categories:

– Últim cicle d’Educació Primària (5é i 6é)

– 1r i 2n d’ESO

– 3r i 4t d’ESO

– 1r i 2n Batxillerat

– 1r i 2n d’FP Bàsica

El termini per presentar les obres s’obri el 20 de maig i finalitza el 29 de maig a les 24h, i s’hauran d’enviar al correu electrònic igualtat@lolleria.org. El premi consistirà en una bossa econòmica en forma de xecs canviables per a la compra en comerços locals que pertanyen a l’Associació de Comerciants de l’Olleria. Per a la categoria d’estudiants de Primària el primer premi és de 125 euros i el segon de 75 euros. En la resta de categories el primer premi guanyarà 200 euros i el segon 100 euros.