L’equip Aleví de futbol va rebre divendres la copa de Campió de lliga

L’equip Aleví de futbol va rebre divendres la copa de Campió de lliga

El divendres passat, els Alevins entrenats per Casanova, van rebre la Copa de campions de Lliga de la pròpia Federació Valenciana de futbol. Anteriorment es van disputar diversos mini-partits entre els diferents campions de la mateixa categoria dels grups de la Ribera i la Costera.

Una festa molt bonica i emotiva on van compartir tots els equips guanyadors uns moments inoblidables que quedarà com un record imborrable en la trajectòria esportiva i personal de cada xiquet.

A l’endemà pel matí es van desplaçar a la Pobla de Vallbona per a disputar el prestigiós torneig “Pepe Valls”, anomenat també la Champios del futbol 8, on participaren els equips campions de la província de València.

 

Contra rivals d’un nivell molt exigent com el Bétera i Torrent van aconseguir  empatar i mostrar una imatge més que positiva, el cansament i la calor van fer acte de presència en els últims partits, destacant per damunt de tot, la gran experiència viscuda en un ambient excepcional del futbol base valencià.

Per últim, recordar que este pròxim dimecres a les 18:15 i al cine Goya de l’Olleria, serà l‘acte de cloenda per a tots els integrants de l’Escola: camisetes, medalles, trofeus…il·lusions compartides, per a tancar una temporada, on el futbol al nostre poble ha viscut moments d’esplendor.

 

Equip d’entrenadors de l’Escola de futbol base de l’Olleria