Avancen els preparatius de la Trobada d’Escoles en Valencià a l’Olleria

Avancen els preparatius de la Trobada d’Escoles en Valencià a l’Olleria

Avancen a bon ritme les reunions per preparar la Trobada d’Escoles en Valencià que tindrà lloc el 13 d’abril a l’Olleria, i en les quals participen les escoles de Primària Isabel la Catòlica i Manuel Sanchis Guarner, l’IES Vermellar, el Centre Públic d’Educació de Persones Adultes Font Nova, l’Escoleta Infantil Municipal i l’Ajuntament. El treball està centrat en aquests moments en la presentació de la Trobada que tindrà lloc el 8 de febrer, i en l’elaboració del llibre.

La regidora d’Educació Ruth Martínez ha assegurat que “tot avança molt bé, i estem molt emocionats perquè després de 15 anys, la Trobada d’Escoles en Valencià torna a fer-se a l’Olleria”.

L’Olleria va acollir la Trobada els anys 1991 i el 2004, i torna en 2019 organitzada per tota la comunitat educativa dividida en comissions, un fet que ha evolucionat, ja que les anteriors edicions van ser preparades cada vegada per una de les escoles.

Tots els xiquets i xiquetes del poble estan participant en el disseny del logotip. Els seleccionats s’hauran de portar a l’Ajuntament abans del 10 de desembre i es triarà un guanyador. El jurat estarà format per tres persones del poble i dos de la Coordinadora de la Vall d’Albaida per la Defensa i Ús del Valencià. El disseny guanyador i els finalistes estaran exposats en el Teatre Goya el mateix dia de la presentació de l’esdeveniment.

La regidora ha volgut mostrar el suport de l’Ajuntament i ha agraït a tota la comunitat educativa l’esforç que està realitzant per organitzar aquesta festa de l’educació en valencià.