Azael Tormo guanya el XV Concurs Francesc Cerdà amb la marxa cristiana Azjama

Azael Tormo guanya el XV Concurs Francesc Cerdà amb la marxa cristiana Azjama

El compositor Azael Tormo Muñoz, natural de Manuel, s’ha alçat amb el primer premi del XV Concurs de música festera Francesc Cerdà de l’Olleria, dotat amb 2.000 euros, amb la marxa cristiana Azjama. Cal destacar que Tormo ja va guanyar l’edició de l’any passat amb la marxa mora Ibn Jazim.

El segon premi, dotat amb 1.000 euros, va ser ex aequo per als compositors Juan Bautista Francés Parra, natural de Beneixama, per la marxa Cavallers del Pas, i David Postiguillo Moscardó, també de Manuel, amb La’Umiy. El premi del públic, de 500 euros, va ser també per a Azael Tormo, amb l’obra Azjama i l’accèssit per a Desperta Almogàvar de José Miguel Ruiz Navarro de la població alacantina de Villena. El jurat va estar format pels compositors i directors Tomàs Gilabert Giner, Jaume F. Ripoll Martins i José Vicente Asensi Seva.

Amb el lliurament dels premis es va posar el punt i final a un emotiu concert de música festera a càrrec de la SEM Santa Cecília de l’Olleria, un concert que una vegada més va aconseguir omplir el Teatre Goya de gom a gom.