Bates per a protegir al personal sanitari

Bates per a protegir al personal sanitari

L’Ajuntament de L’Olleria conjuntament amb l’AECC Olleria, han fet l’entrega de 300 bates que necessiten de manera urgent el personal sanitari del Departament de salut Xàtiva – Ontinyent en previsió de l’augment de contagis per Coronovirus que s’espera en els pròxims dies.

Concretament, aquestes bates han sigut confeccionades per persones voluntàries i d’una manera totalment altruista amb una tela de popelín plastificat que ha sigut cedida pel mateix hospital Lluís Alcanyís de Xàtiva.
La resta de material necessari com són la goma i el fil ha sigut proporcionat per l’Ajuntament, Jairo Borrás Micó i l’Hospital Lluís Alcanyís de Xàtiva.

Informar també que l’Ajuntament de L’Olleria i AECC Ollería han fet arribar 300 mascaretes confeccionades per gent voluntària a la Residència Solimar Olleria per a poder cobrir totes les seues necessitats.

A més, les mascaretes confeccionades es podran repartir a tota aquella persona que ho precise embossades individualment gràcies a la donació de 5000 bosses per part d’Artesanía Cobaviplast (ACSA FILMS). També cal dir, que les bosses on les mascaretes van agrupades de 30 en 30 han sigut donades per Industrial Plast S.A.nt de L’Olleria i l’AECC Ollería han fet arribar 300 mascaretes confeccionades per gent voluntària a la Residència Solimar d’Olleria per a poder cobrir totes les seues necessitats.

#solidaritatperlavida