Extraordinària participació de l’equip cadet de futbol sala de l’Olleria al Costa Brava Cup

Extraordinària participació de l’equip cadet de futbol sala de l’Olleria al Costa Brava Cup

El passat dissabte 30 de juny els cadets de l’Olleria futbol sala van viatjar fins a Blanes (Girona) per a participar en el Costa Brava Cup 2018, on es donaren cita els millors equips d’Espanya.

Els nostres xiquets estaven enquadrats en un grup molt complicat: el Grup D, amb equips d’un nivell molt alt. Però, el cos tècnic i els jugadors teníem clar que el més important del torneig era l’experiència que anaven a adquirir i no tant els resultats, que tot siga dit, al final varen ser espectaculars.

El primer partit que fou el diumenge de mati els enfronta al Aspe S&C f.s.(campió de lliga) i millor segon equip d’Alacant,  al que varen guanyar els nostres xiquets per un marcador molt ajustat 2-1.

En el segon partit, ja de vesprada, els esperava el subcampió de lliga en Màlaga, el C.D. Malacitano futsal que amb un equip molt tècnic individualment no varen poder superar als nostres i caigueren per un resultat 4-2 favorable a l’Olleria f.s.

Amb estes dos victòries ja passaren de grup matemàticament però faltava jugar contra el C. Brihuega f.s. (campió de Guadalajara) on es nostres cadets ja es relaxaren i empataren al partit 1-1.

Però encara faltava el millor, ja que en el següent encreuament amb el Grup C, s’havien d’enfrontar al campió d’Espanya:  el C.D. Moprisala Toledo. Però el cadet de l’Olleria futbol sala si te alguna cosa, és que davant  les adversitats es creix, i va plantar cara en tot moment en un partidàs que acabà en un marcador de 3-3!!!! Després vindrien els penals on els cadets de la nostra població guanyaren 2-1.

Finalment caigueren en semifinals davant el millor club de Galicia, el Hércules Coruña f.s., que perdé en la final davant el Ciudad de Vallecas, que fou qui es proclamà campió.

Estem més que satisfets amb el resultat, els nostres feren un grandíssim campionat, hem de tindre en compte que la nostra escola està oberta a tots i ells s’enfrontaren a equips de grans ciutats espanyoles, on els jugadors estan seleccionats entre els millors.

Enhorabona a aquests grans esportistes que dugueren el nom de l’Olleria, al més alt nivell del futbol sala, al quedar entre els quatre millors clubs d’un dels millors tornejos de futsal d’Espanya.

 

Equip d’entrenadors de l’Escola de Futbol Sala de l’Olleria