Comença la Fase 2 de les obres d’ampliació del Centre de Dia de L’Olleria

Comença la Fase 2 de les obres d’ampliació del Centre de Dia de L’Olleria

El passat divendres 29 de maig va donar inici la segona fase de les obres d’ampliació del Centre de Dia de L’Olleria.

Des de l’Ajuntament del municipi s’està treballant per a duplicar les places d’aquest servei tan necessari per a la població, que compta actualment amb un total de 40 places i que prompte podrà donar cabuda a 80 persones majors de L’Olleria.

L’Alcalde, Ramón Vidal i la Regidora de Benestar Social, Hortènsia Micó es varen reunir el passat mes d’octubre de 2019 amb el Director General d’Infraestructures de Serveis Socials, Enric Juan Alcocer, amb el fi de tractar aquesta ampliació i demanar subvencions que faran possible la gratuïtat d’aquest servei tan necessari per als i les nostres majors.

Concretament a la primera fase de les obres es va realitzar una millora estructural i exterior de la planta de dalt d’aquest centre, mentre que a la segona fase s’adequarà l’interior d’aquesta planta per deixar-lo preparat per a albergar a 40 més dels nostres majors.

Des de l’Ajuntament de L’Olleria seguirem treballant per millorar els serveis que oferim a la ciutadania amb la finalitat de fer més fàcil la vida dels nostres veïns i veïnes.