Consell veïnal del passat 6 de febrer

Consell veïnal del passat 6 de febrer

El passat dijous 6 de febrer, la sala de sessions de l’Ajuntament de L’Olleria va acollir el Consell Veïnal del municipi. A ell van acudir l’Alcalde de la localitat, Ramón Vidal, el regidor de Participació Ciutadana, Daniel Semper, el Regidor de Cultura i Festes, Juan Ricardo Ruano, la Regidora de Medi Ambient, Mariola García, i tots els veïns i veïnes que hi van voler assistir.

En aquesta edició del Consell veïnal la principal temàtica a tractar va ser la referent a Serveis Municipals, destacant-se aspectes, com per exemple, l’eliminació dels pins que van caure a causa del temporal “Gloria” que ja està duent-se a terme aquests dies gràcies a la coordinació entre Divalterra i Serveis municipals o el mal estat del parc de la Font Vella, que des del consistori han denunciat i es troba en mans de la justícia, entre d’altres.

Un altre dels temes tractats va ser el referent a la Seguretat Ciutadana, en especial del perill de l’Avinguda Diputació. Des de l’Ajuntament ja s’han realitzat diverses campanyes de sensibilització tant per a conductors com per a vianants i a més s’ha controlat amb radar la velocitat, amb la finalitat de reduir el perill en aquesta i altres avingudes del municipi. A més, l’Alcalde va explicar el pròxim projecte de desacceleració de vehicles i de col·locació de passos de vianants elevats per obligar als vianants a creuar per on toca, previst en aquest espai.

També es va parlar de la neteja dels carrers, més concretament del tema dels excrements dels gossos. Els assistents van mostrar la seua preocupació per aquesta problemàtica i des de l’Ajuntament se’ls va explicar que al plenari del passat 31 de gener es va aprovar una ordenança que permetrà tenir els carrers de L’Olleria més nets creant un cens caní que possibilitarà, mitjançant l’ADN, saber quins propietaris són els que no compleixen la normativa d’arreplegada d’excrements i rebran la denúncia pertinent.

Des de la Regidoria de Participació Ciutadana es vol recordar, que tots els veïns i veïnes de L’Olleria són benvinguts al Consell Veïnal.

La vostra opinió i les vostres idees són importants per seguir fent créixer el nostre poble!

WhatsApp Image 2020-02-06 at 20.41.50
WhatsApp Image 2020-02-06 at 20.41.48