Dia Mundial del Medi Ambient

Dia Mundial del Medi Ambient

El Dia Mundial del Medi Ambient és la data més important en el calendari de les Nacions Unides per a fomentar l’acció ambiental. Des de 1974, el 5 de juny s’ha convertit en una cita ineludible per recordar la importància que té la natura, ja que és la que fa possible la vida al planeta.

Aquest any el tema d’aquesta commemoració és la biodiversitat, però, què és la biodiversitat exactament?

Doncs, és la base que sustenta tota la vida en la terra i baix de l’aigua. Té relació amb tots els aspectes de la salut humana. Proporciona aigua i aire nets, aliments nutritius, coneixement científic i fonts de medicaments, resistència a malalties naturals i mitiga el canvi climàtic. Canviar o eliminar un element en aquesta xarxa afecta a tot el sistema de vida i pot produir conseqüències negatives.

L’aparició de la Covid-19 ens ha mostrat que si destruïm la biodiversitat destruïm el sistema que sustenta la vida humana. Per tant, la natura ens està enviant un missatge, escoltem-la i cuidem-la.

Des de la Regidoria de Medi Ambient de l’Ajuntament de L’Olleria ens hem volgut unir a aquesta commemoració d’una forma especial. Concretament, volem mostrar la importància que té la natura a les nostres vides als més menuts i, per aquest motiu, hem preparat una sèrie d’activitats per a realitzar en família i així mostrar als xiquets i xiquetes la importància de tenir cura de la natura.

Sense ambient no hi ha futur, cuide’m el nostre món!

Llistat de comerços i restaurants oberts a L'Olleria. (14)
WhatsApp Image 2020-06-04 at 12.39.25
WhatsApp Image 2020-06-04 at 12.39.25 (1)
WhatsApp Image 2020-06-04 at 12.39.25 (2)