S’estan construint dues noves pistes, una poliesportiva i altra de pàdel a la zona del Poliesportiu

S’estan construint dues noves pistes, una poliesportiva i altra de pàdel a la zona del Poliesportiu

Fa uns dies que s’han iniciat les obres de construcció de dues noves pistes al Poliesportiu Municipal. Concretament es tracta d’una pista poliesportiva per a poder jugar a futbol sala i bàsquet i una altra de pàdel. “Cada vegada hi ha més gent que practica esport, i les pistes actuals s’havien quedat totalment insuficients, i calia fer-ne de noves, i això és el que anem a fer“, afirma Enric Such, Regidor d’Esports de l’Ajuntament de l’Olleria.

Les obres tenen un pressupost de 150.000€ i s’emmarquen dins del Pla PPOS 2017 de la Diputació de València, que és qui les costeja en la seua totalitat. La idea  es oferir una pista d’accés públic per poder practicar esports en equip, com explica Julià Engo, Alcalde de l’Olleria: “els pavellons estan sempre plens, per això, i dins de l’optimització de recursos públics per practicar esports decidirem obrir el Pati del CEIP Isabel la Catòlica, alguns dies, i ara que s’ha pogut construir-ne de noves”.

Les obres, que tenen un termini d’execució de quatre mesos,  han començat més tard del que estava previst, perquè amb els primers moviments de terra van aparèixer indicis de restes arqueològiques que s’han hagut d’investigar.