El Bus de la Llengua farà parada en l’Olleria

El Bus de la Llengua farà parada en l’Olleria

El Bus de la Llengua farà parada en el parc Beat Pare Ferreres de l’Olleria aquest dissabte 9 de febrer de 12 a 14h i de 16 a 20h. Es tracta d’una activitat que forma part de la campanya “Sempre teua. La teua llengua” de la Generalitat Valenciana que té l’objectiu de promocionar socialment el valencià.

L’autobús compta amb la presència de dos monitors encarregats de realitzar tallers i activitats lúdiques i educatives per divertir els participants. Està dirigit a tota la societat, especialment als joves i a les famílies que vulguen gaudir d’una jornada d’oci en la nostra llengua.

Aprofitant l’ocasió i per complementar les activitats del Bus de la Llengua, l’Ajuntament ha organitzat un conjunt de jocs participatius per a totes les edats amb temàtica d’aprenentatge en diverses funcions com psicomotricitat, memòria, habilitat… La regidora d’Educació, Ruth Martínez, ha explicat que “el divendres tindrà lloc la presentació de la Trobada d’Escoles en Valencià, i després de tot el treball que està realitzant tota la comunitat educativa, volem que l’endemà puguen gaudir d’una jornada de festa i diversió”.