Emocionant quadrangular de categoria aleví al Camp de futbol de la Solana

Emocionant quadrangular de categoria aleví al Camp de futbol de la Solana

El divendres per la vesprada, vam viure al camp de la Solana, un quadrangular de categoria Aleví  (primer any) molt emocionant i equilibrat, a més a més, vam comptar amb la presència de tres escoles emblemàtiques i representatives com les d’Alzira, Ciutat de Xàtiva i Alcoiano.

Tots els resultats que es van donar van ser molt ajustats o per la mínima, sent un exemple de la competivitat i igualtat al terreny de joc. Molta esportivitat, molt bon ambient a les grades en una vesprada-nit on vàrem tindre la visita de diversos ojeadors d’Escoles molt importants de la nostra Comunitat.

L’Aleví de l’Olleria va empatar contra el Ciutat de Xàtiva, sent superiors nosaltres en la segona part i també contra l’Alcoiano en el que no vam poder materialitzar múltiples jugades d’atac, perdent finalment contra el guanyador del Torneig que va ser l’Alzira.

Una molt bona imatge i un tercer lloc que ens fa ser optimistes cara al Torneig Pepe Valls anomenat també la Champions del Futbol 8 que es disputarà el pròxim 16 de juny en la Pobla de Vallbona.

 

Entrenadors de l’Escola Municipal de futbol