Els querubins de futbol sala guanyen el torneig de fi de curs

Els querubins de futbol sala guanyen el torneig de fi de curs

El dissabte 10 de juny es disputà al pavelló esportiu de la Solana el triangular de fi de curs de les escoles de l´Olleria futbol sala en categoria querubí.

Els equips participants varen ser el Carmelo Ripoll d´Ontinyent, el col·legi Bonavista també d´aquesta població i el equip organitzador l´Olleria f.s.

Un torneig molt igualat des de principi a fi on les ganes de jugar a futsal, el companyerisme entre els xiquets i la presencia de la gent que animaven als seus menuts, amb respecte per els equips presents al torneig, va ser la nota predominant d´aquest esdeveniment.

Començà el primer partit amb el equip amfitrió i el col·legi Carmelo Ripoll on després de jugades de molt de mèrit, parades i passades impossibles per aquests jugadorets, que recordem sols tenen 4 i 5 anys,  van fer en tot moment vibrar a les mares, pares i germanets que assistien al pavelló.

El segon partit va caure del costat del Carmelo Ripoll  que juga amb el Bonavista un equip que en tot moment va ser un gran rival però no va poder amb les continues arribades del equip del Carmelo Ripoll. El partit acaba amb un 4-2.

Per últim a les 12:00h. jugaren els equips del Bonavista i el l´Olleria f.s. i amb un marcador de 6-4 a favor de l´equip local. El marcador ho diu tot, va ser un partit amb molts gols fins 10 que va fer que en cap moment es pogueren relaxar ni d´una banda ni d´un altra.

  • 1er classificat l´Olleria f.s.
  • 2on classificat Carmelo Ripoll.
  • 3er classificat Bonavista.

A la fi d´aquest últim partit el regidor d´esports Enric Such i el secretari de l´Olleria f.s. Jose Maria Fàbrega Suñol varen repartir els trofeus a cadascun dels equips i una merescuda medalla per aquests campions que son el futur del futbol sala a la Vall d´Albaida.

Des de les escoles de l´Olleria f.s. junt l´Ajuntament de l´Olleria, ens agradaria donar les gracies per l’assistència dels equips participants i el gran comportament que es va viure durant tot el mati al torneig per part de tots els presents.

Equip d’entrenadors de l’Escola de Futbol Sala de l’Olleria