Jaime Fernández, campió autonòmic veterà de més de 40 anys individual i per equips de tenis de taula

Jaime Fernández, campió autonòmic veterà de més de 40 anys individual i per equips de tenis de taula

Jaime Fernández, membre del cos de Policia Local de l’Olleria, s’ha proclamat campió autonòmic de tenis de taula de la categoria veterans de més de 40 anys en individual després de guanyar en la final 3-1 a Gómez i per equips amb el seu club Xococap Xàtiva al guanyar en la final per 3-2 al Club CTM Il·licità. En la final per equips va vèncer per un doble 3-0 a González i a Tejuelo. En individual i per equips va guanyar tots els partits en els quals va participar el passat 12 d’octubre.

Jaime es va classificar per al Top-16 de la Comunitat Valenciana, quedant a les portes de classificar-se entre els 8 primers, en perdre contra Rodrigo per 4-3. Enguany milita en la lliga súper autonòmica (3a nacional) en l’equip Xococap Xàtiva, actual co-líder del seu grup i en la qual ha guanyat els quatre partits que ha disputat.

La temporada passada Fernández va perdre en vuitens de final del campionat autonòmic absolut i va guanyar el 80% dels seus partits en la categoria 2a nacional, encara que no va poder evitar que el seu equip baixara de categoria. Es va classificar per al top-16, en vèncer en tots els seus partits en el pre-top autonòmic i va quedar 5è en el torneig zonal en el qual participen jugadors de quatre comunitats autònomes.