La Generalitat premia el treball de dos agents de la Policia Local de l’Olleria

La Generalitat premia el treball de dos agents de la Policia Local de l’Olleria

La Generalitat Valenciana ha premiat el treball, esforç i professionalitat de 531 agents de la Policia Local de la Comunitat Valenciana, entre ells Andoni Abad San Miguel i Borja Barberán Martínez de l’Olleria. L’acte de reconeixement, presidit per la consellera de Justícia, Administracions Públiques, Reformes Democràtiques i Llibertats, Gabriela Bravo, s’ha celebrat en el Monestir de Santa Maria de El Puig.

Bravo ha reconegut “la gran tasca que realitzen diàriament els agents per vetllar per la nostra seguretat en l’àmbit de les competències i funcions que encomana l’ordenament jurídic”. Per a la consellera, estes medalles són a més d’un reconeixement, “el símbol de l’agraïment de tota la ciutadania valenciana”.

Per aquests motius, 257 agents han estat distingits amb la Creu al Mèrit Policial: quatre amb el distintiu roig que suposa el reconeixement de la Generalitat al valor i abnegació excepcional en actuacions que van més enllà de l’estricte compliment del deure; 63 amb distintiu blau pels seus actes notoris i conducta exemplar, i 190 amb distintiu blanc o per complir 25 anys exemplars de servici prestat.