L’Ajuntament encetarà a les festes d’enguany una campanya contra les agressions sexuals

L’Ajuntament encetarà a les festes d’enguany una campanya contra les agressions sexuals

Fa tres anys l’Ajuntament de l’Olleria va començar un programa amb diverses accions relatives a la igualtat de gènere i centrat bàsicament en la lluita contra la violència de gènere i les agressions sexuals. Enguany aquest programa se centrarà en accions relatives a les festes amb la campanya coneguda ‘NO ÉS NO. Per unes festes sense agressions sexistes’.

La campanya, que ha comptat amb el finançament de la Diputació de València, ha comptat amb xarrades als centres educatiu, han supervisat el Pla d’Igualtat (acabat d’aprovar al ple municipal), i el material de difusió (polseres, enganxines, cartells…) que s’utilitzarà estes festes a l’Olleria.

Per a la regidora de Benestar social, Gloria Micó, “des de l’administració local volem que la gent, que les dones especialment, se senten segures i que sàpiguen que poden comptar amb l’Ajuntament davant de qualsevol agressió”

Per a l’alcalde i regidor de Festes, Julià Engo, “és molt important que a festes, que hi ha moltes concentracions socials amb gent molt diversa i en ambients molt festius, tots i totes tinguem clar que No és No, i aquest material que repartirem a festes és per conscienciar la gent per evitar qualsevol tipus d’agressió sexista”.