L’Ajuntament treballa per planificar les pròximes Festes Patronals i de Moros i Cristians

L’Ajuntament treballa per planificar les pròximes Festes Patronals i de Moros i Cristians

Amb l’arribada imminent de les Festes Patronals i de Moros i Cristians, el regidor de Festes, Juan Ricardo Ruano, es va reunir la setmana passada amb els tècnics de festes i cultura, el responsable de serveis i el cap de la Policia Local per revisar totes les accions necessàries per a la celebració de cadascun dels actes, i aconseguir així un correcte funcionament. Ruano ha assegurat que “és fonamental establir clarament les competències per a assegurar que tot estiga a punt en cada moment”.

A més, el regidor també va mantenir una reunió amb Mariola Gil, presidenta de la Junta Central de Moros i Cristians, i així, en el mateix sentit, coordinar els actes de la nit de la Publicació de Festes i Presentació del Llibre, que tindrà lloc el pròxim divendres 26 de juliol. Un dels objectius fonamentals per a Ruano durant tota la legislatura és treballar en harmonia amb la Junta Central.

Després d’aquesta reunió, Juan Ricardo Ruano va assistir a l’assemblea de presidents de comparses en la qual Mariola Gil el va presentar oficialment com a nou regidor de festes. “Comptar amb la inestimable col·laboració de la Junta Central és sinònim de poder comptar amb les festes que l’Olleria es mereix”, ha conclòs el regidor.