L’equip cadet de futbol sala participarà aquest cap de setmana en la Futsal cup vs Costa Blanca

L’equip cadet de futbol sala participarà aquest cap de setmana en la Futsal cup vs Costa Blanca

El dissabte 30 de juny comença a Blanes( Girona ) un dels millors tornejos de futbol sala en els que es pot participar en tota Espanya, ja que contarà amb equips de tot arreu de l´estat espanyol. Escoles que arribaran després de guanyar les seues respectives lligues en les seues comunitats autònomes.

Contaran amb equips de Madrid, Barcelona, A Coruña, Guadalajara, Alacant, Màlaga, Toledo, Girona…. allí també estaran representant a Valencia i al nostre poble l´Olleria f.s. en categoria cadet, que després de guanyar la lliga en 2na divisió volen gaudir de 5 dies practicant el esport que mes els agrada, visitar els pobles del voltant i relaxar-se a la platja entre partit i partit.

Els primers encontres els tindran diumenge de matí contra el Aspe s&c.f.s. campió de lliga i segon millor equip d´Alacant , de vesprada i després de vorer a la nostra selecció, ens tocarà jugar contra el subcampió de Màlaga el C.D. Malacitano fustal.

Dilluns de mati estaran a la “feina” un altra vegada contra el C. Brihuega f.s. equip campió de lliga en Guadalajara, sense dubte un grup molt complicat que farà que tinguen de donar el millor d´ells per passar a la següent fase.

Dilluns de vesprada ja tocarà jugar fase de consolació o semis i ja per al dimarts les finals.

El grup que es desplaçara a competir a Blanes el FUTSAL CUP VS COSTA BRAVA 2018:

L´entrenador Juan Vicente Lopez Such i els jugadors: Cristian Mompó Donat, Alejandro Ortiz Juan, Raúl Chis Chis, Juanvi Pastor Valls, Iker Barber Terol, Kevin Moran Lopez, Ignacio Soler Vidal, Victor Grau Perez, Ximo Grau Lapeña i Miguel Mompo Herrera.