L’Escola d’Adults celebra una visita cultural prèvia a la Trobada de l’1 de juny

L’Escola d’Adults celebra una visita cultural prèvia a la Trobada de l’1 de juny

L’Escola d’Adults Font Nova va organitzar este dimecres una trobada cultural prèvia a la Trobada d’Escoles d’Adults que tindrà lloc l’1 de juny a l’Olleria. Al voltant de 260 alumnes de les escoles d’adults de la comarca van vindre fins a l’Olleria per gaudir d’una jornada cultural i festiva.

A primera hora del matí va tindre lloc la recepció al pati de l’escola, on la responsable de la coordinadora d’Escoles d’Adults, Francesca Chapí, va donar la benvinguda a tots els presents i va destacar la importància de la formació d’adults perquè “som agents socials que dinamitzem els pobles i volem que se’ns reconega”.

En aquest sentit, l’alcalde de l’Olleria, Julià Engo, va recordar que l’any que ve es celebraran 100 anys d’escola pública a l’Olleria, un motiu de celebració perquè “l’educació ens ajuda a aprendre coneixements però també a ser persones”. Per la seua banda, la regidora d’Educació, Ruth Martínez, va agrair a tots la seua presència i els va convidar a participar en la Trobada d’Escoles d’Adults el proper 1 de juny, per a la qual s’està treballant des de fa mesos.

Els participants a la jornada es van dividir en dos grups amb els guies Toni i Jovi per visitar el Convent de Caputxins, la Casa Santonja, la plaça de la Vila, l’església parroquial Santa Maria Magdalena, i el Cine Cervantes. La jornada va finalitzar amb un dinar de germanor als baixos del mercat.