“L’Olleria, des dels càtars fins els maçons, misteris de la història”, aquest diumenge 14 d’octubre

“L’Olleria, des dels càtars fins els maçons, misteris de la història”, aquest diumenge 14 d’octubre

“L’Olleria, des dels càtars fins els maçons, misteris de la història” és el nom  de l’activitat que ens proposa l’Associació Saber i Contar per a aquest diumenge 14 d’octubre a l’Olleria. Es tracta d’un curs-taller, organitzat per ASAICO, amb la col·laboració de l’Ajuntament de l’Olleria i el Patronat de Turisme de la Diputació de València. Està adreçada als  grups de teatre amateur de la comarca, i el seu objectiu és potenciar les teatralitzacions en el patrimoni històric.

La de diumenge a l’Olleria estarà oberta al públic en general i començarà amb la projecció d’una escena de la pel·lícula l’Olivar d’Atocha. Posteriorment, els assistentes al curs, barrejats amb el públic, podran experimentar en directe les sensacions i vivències històriques en un marc incomparable com la Casa Santonja, Palau dels Marau.

Amb aquest tipus d’activitats, com explica Gema Vidal, Regidora de Turisme i Patrimoni: “ens ajuda a donar a conèixer els secrets que tenim a l’Olleria, el primer pas per encetar futures accions promocionals que ens permeten donar a conèixer tota la nostra riquesa patrimonial”.