L’Olleria et Beca 2020

L’Olleria et Beca 2020

L’Alcalde i el Regidor d’Educació de l’Ajuntament de L’Olleria han rebut aquest matí als 12 beneficiaris de la primera edició de L’Olleria et Beca, un programa que naix amb l’objectiu de complementar i contribuir activament al procés de formació i aprenentatge dels estudiants de L’Olleria, mitjançant l’aplicació pràctica dels coneixements adquirits en l’àmbit acadèmic, així com valorar el talent jove com a element de transformació i progrés social, especialment aquest any en què la Diputació de València no ha oferit cap beca per a estudiants.

En aquesta primera presa de contacte, els edils han donat la benvinguda als beneficiaris d’aquest programa i els han animat a aprofitar aquest mes per a posar en practica els seus coneixements als diferents departaments municipals. 

Aquest programa, totalment finançat amb fonts municipals, inclou un total de 12 beques d’un mes de durada en les següents àrees d’activitat del consistori: Personal, urbanisme, benestar social, administració, esports, comunicació, cultura i educació i patrimoni i biblioteca.

Els primers 10 beneficiaris començaran a realitzar aquestes pràctiques el dilluns 3 d’agost en les seues respectives àrees. La resta d’estudiants ho faran el mes de setembre.

Els edils han afirmat que des de l’Ajuntament de L’Olleria es seguirà treballant per facilitar la inserció laboral dels i les joves del municipi amb aquest tipus d’iniciatives i, amb altre tipus de beques de formació, com per exemple les del CampusTec de la Universitat Politècnica de València o els cursos de robòtica per a l’alumnat de primària i secundària del municipi, entre d’altres.

WhatsApp Image 2020-07-31 at 19.02.17