L’Olleria organitza un programa d’actes per commemorar el Dia contra la Violència de Gènere

L’Olleria organitza un programa d’actes per commemorar el Dia contra la Violència de Gènere

L’Olleria ha organitzat un programa d’actes per commemorar el Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència contra les Dones que s’ha encetat aquest dijous amb la representació de l’obra de teatre “Desempañando la mirada”. Els alumnes de 3r i 4t d’ESO i 1r i 2n de Batxillerat de l’IES Vermellar han omplit el pati de butaques del Teatre Goya per gaudir d’aquesta obra participativa sobre les relacions i la violència de gènere.

En la Fira de l’Olleria ja es va instal·lar un Punt Violeta a la Plaça de Loreto amb photocall per sensibilitzar la ciutadania i conscienciar de la importància de viure unes festes sense agressions sexistes. A més, el diumenge 18 de novembre a les 18 h tindrà lloc la representació de l’obra “Qualsevol dona…” a càrrec de la companyia “Faristol” al Teatre Goya, l’entrada té un cost de 3 euros que es destinaran a l’Associació Llum de l’Olleria.

El dimecres 21 de novembre a les 19 h al Teatre Goya es projectarà la pel·lícula “El Professor Martson y Wonder Woman”, basada en la vida del Dr. William Martson, psicòleg i teòric de Harvard, qui va ajudar a crear el detector de mentides i el personatge fictici de la Dona Meravella. Aquesta pel·lícula mostra part de la relació poc convencional que va compartir amb dues dones.

Finalment, per al Dia Internacional contra la Violència de Gènere, el 25 de novembre, s’ha organitzat una concentració a la porta de l’Ajuntament de l’Olleria a les 12 h, i a continuació picadeta a l’Aula Taller del Centre Social i contacontes per a adults amb Ana Griott.