L’Olleria suspèn les Festes Patronals i de Moros i Cristians de 2020

L’Olleria suspèn les Festes Patronals i de Moros i Cristians de 2020

La pandèmia que ha provocat la Covid-19 ens ha deixat una greu situació sanitària, econòmica i social. Les nombroses conseqüències que planteja aquesta anòmala situació sobre la seua duració i conseqüències, ens deixa gran incertesa pel que fa al que comportarà la nova “normalitat” quant tot açò acabe.

Per aquest motiu i després de recavar l’opinió de tots els agents socials implicats en les Festes Patronals i de Moros i Cristians, com són: la Junta Central de Festes de Moros i Cristians, el Sr. Rector de l’Església Santa Maria Magdalena, els Festers i Festeres de Loreto 2020, els Pares i Mares dels Festers i Festeres de 2020, la Junta de Confraries, la SEM Santa Cecília, l’AEM La Nova, la Banda de Cornetes i Tambors, La Morralla, les Associacions de Comerciants, Hostalers i Industrials, els Portaveus dels Grups Polítics en l’Ajuntament i la Regidoria de Festes, s’ha aplegat a la conclusió de suspendre les Festes Patronals i de Moros i Cristians de 2020, ja que la prioritat, en les actuals circumstàncies, és la salut.

D’acord amb l’anterior, al Ple Ordinari celebrat el passat divendres 29 de maig de 2020 es va aprovar i, per tant, donar formalitat a la seua suspensió.

Des de l’Ajuntament estem segurs que les Festes Patronals i de Moros i Cristians de L’Olleria tornaran l’any que ve amb més força que mai.