Presentació de les Escoles Municipals de Futbol i l’Olleria C.F.

Presentació de les Escoles Municipals de Futbol i l’Olleria C.F.

El passat divendres va tindre lloc la presentació dels diferents equips de les Escoles Municipals de Futbol i el primer equip de l’Olleria C.F. en el camp de futbol de La Solana.

L’Escola compta enguany amb 8 equips formats per 130 jugadors en les categories querubí, prebenjamins, benjamins, alevins, infantils i cadets. En la coordinació d’aquesta escola s’estrena este any Toni Sánchez, una persona amb una gran experiència en el món del futbol, que s’ha marcat com a principals objectius, a més d’aportar jugadors al primer equip, inculcar als xiquets i joves hàbits higiènics i saludables, l’esforç, la perseverança, la constància, el companyerisme, etc.

El primer equip de l’Olleria C.F. continuarà competint aquesta temporada en la categoria regional preferent. El seu entrenador, Joanjo Antolí, va donar les gràcies per la confiança dipositada en ell, i va recordar que “açò és un joc i no ens podem permetre perdre l’alegria i el somriure”.

Aprofitant aquest acte, l’Olleria C.F. va fer un reconeixement a jugadors que han sigut molt importants en les últimes temporades i que ara abandonen l’equip, com són Mario Real, Javier Torró, José Jaime Alemany, Jorge Corella, Javier Mompó, Andreu Tarazón i Jorge Lorente. També va haver un homenatge especial per a Ramón Micó, un dels jugadors més importants de tots els que han passat per la història del club, ja que és el porter que més temps ha defès la porteria de l’Olleria C.F., i ara abandona la competició després de 27 anys jugant a futbol, la majoria d’ells a l’Olleria C.F.

El regidor d’Esports, Daniel Semper, va destacar la importància de la formació en valors i l’educació esportiva, i va animar els entrenadors i coordinador a motivar als xiquets. Per la seua banda, l’alcalde de l’Olleria, Ramón Micó, va mostrar el suport de l’Ajuntament per seguir fomentant l’esport en la localitat.