Propostes d’activitats per a les famílies amb xiquets i xiquetes

Propostes d’activitats per a les famílies amb xiquets i xiquetes

Des de la Regidoria d’Educació de l’Ajuntament de L’Olleria hem pres la iniciativa de realitzar un programa d’entreteniment educatiu i saludable per fer més divertida l’estança a casa als xiquets i xiquetes de l’Olleria i les seues famílies en aquests dies, més enllà dels deures i de la tecnologia, amb recursos fàcils i entretinguts per compartir moments que ens facen oblidar aquesta crisi sanitària que estem vivint.

Per aquest motiu, des de l’Ajuntament volem oferir un programa destinat a aquest tipus de famílies i que consisteix a realitzar una proposta diària, a través de les xarxes socials municipals, d’activitat d’entreteniment que no necessite un seguiment en línia i així reduïm també la quantitat de temps que els nostres fills i filles passen enfront d’una pantalla de mòbil o d’ordinador.

Concretament aquestes propostes es publicaran a les xarxes socials de l’Ajuntament de L’Olleria cada dia entre les 10 i les 11h del matí.

Si voleu ens podeu enviar fotos o vídeos realitzant aquestes activitats per a penjar-les a les nostres xarxes socials i així mostrar que #nosaltresensquedemacasa (607 81 20 01).

Portada Evento de Facebook Infantil Día del Libro Internacional Literatura Claro Colorido