Tour virtual per la Casa Santonja de L’Olleria per celebrar el Dia Internacional dels Museus 2020

Tour virtual per la Casa Santonja de L’Olleria per celebrar el Dia Internacional dels Museus 2020

Des de la Regidoria de Turisme de l’Ajuntament de L’Olleria s’ha elaborat un Tour Virtual en 3D a La Casa Santonja-Palau dels Marau, amb la finalitat de donar a conéixer les meravelles d’aquest espai idíl·lic del municipi.

Aquesta casa, antigament denominada Palau dels Marau, té més de 200 anys d’antiguitat. És l’únic edifici amb escut nobiliari declarat bé d’interés cultural (BIC). La Casa Santonja va ser el centre del poder al segle XIX i mostra d’això són les seues importants pintures murals, plenes d’iconografia i simbolisme i relacionades amb la maçoneria valenciana. A més, a l’interior d’aquest palau es troba, també, el Museu del Vidre de L’Olleria.

La Regidora de Turisme, Aida Giner ha afirmat que “aquest Tour s’ha llençat hui, 18 de maig, amb motiu de la commemoració del Dia Internacional dels Museus, una celebració diferent, donada la situació de crisi sanitària en la qual ens trobem immersos, però que no podia deixar de fer-se, ja que, és molt important donar a conéixer la cultura i la història dels nostres municipis”.

Negro y Naranja Líneas, Art Decó Invitación