Més de 300 corredors participen en la 10K de l’Olleria

Més de 300 corredors participen en la 10K de l’Olleria

Al voltant de 320 corredors procedents de diferents punts de la Comunitat Valenciana van participar aquest diumenge en la sisena edició de la 10K de l’Olleria, una cursa emmarcada en el Circuit Cajamar de la Vall d’Albaida. Aquesta prova va comptar també amb una gran participació de joves promeses del running, ja que es van disputar diferents carreres infantils.

Els guanyadors de la cursa en la categoria general masculina van ser Cristian Francés i Carlos Vidal ex aequo, i el tercer lloc va ser per a David Ruiz. Els tres primers classificats locals van ser Joan Sánchez, i els dos membres del Club d’Atletisme de l’Olleria Joaqui Ballester i Jordi Pla.

Quant a la categoria femenina, Marta Carbó va ser la guanyadora seguida de Meli Canet i Maria Salmerón. I les tres primeres dones locals en entrar a meta van ser Cristina Alcaide del Club d’Atletisme de l’Olleria, Carmina Esplugues i Emy Nadal.

Per equips, el guanyador va ser el Nou Racó del Tirador, i el Club d’Atletisme de l’Olleria va obtenir la 5a posició.

Els corredors i espectadors van omplir el circuit que va recórrer diferents paratges i carrers de la localitat, i van poder gaudir d’un matí de bon oratge i ambient festiu. Des del Club d’Atletisme de l’Olleria i l’Ajuntament han volgut agrair a tots els col·laboradors el seu suport i treball perquè aquesta edició haja sigut una vegada més un èxit.

 

Vídeo de la 10K