16 alumnes participen en el Curs de Percussió

16 alumnes participen en el Curs de Percussió

Estudiants de percussió d’entre 7 i 16 anys procedents de diferents escoles de música de l’Olleria i de les comarques veïnes, participen aquesta setmana en la 7a edició del Curs de Percussió. Al llarg de tota aquesta setmana estan aprenent diferents vessants de la percussió dividits en grups en els quals professors com Xavier Cerdà, José Luis Carreres, David Merseguer, Gustau Garcia, Xus Belda i Pedro Sucías, imparteixen classes teòriques i pràctiques.

Xavier Cerdà, un dels organitzadors, ha explicat que estan tractant des d’estils de percussió clàssica i moderna, fins a tècniques hindús, batucada o el món de l’orquestra simfònica… A més, ha destacat l’estudi de la tècnica Foley, la qual consisteix amb recrear tots els sorolls de persones i objectes en la producció d’una obra audiovisual. Durant aquesta setmana també han realitzat el taller “Entrenando mi música”, en el qual han treballat sobre la importància de l’estat físic i l’activitat esportiva en els instrumentistes.

El Curs de Percussió finalitza aquest divendres 12 de juliol amb el concert dels alumnes a les 19h en el Teatre Goya, i a partir de les 20.30h s’iniciarà una cercavila de batucada.