Al voltant de 10.000 persones van gaudir de la Trobada d’Escoles en Valencià

Al voltant de 10.000 persones van gaudir de la Trobada d’Escoles en Valencià

Al voltant de 10.000 persones van eixir el passat dissabte als carrers de l’Olleria per gaudir de la XXXII Trobada d’Escoles en Valencià organitzada per tota la comunitat educativa del poble. Durant molts mesos, els cinc centres educatius, juntament amb la Coordinadora per l’Ús i Ensenyament del Valencià de La Vall d’Albaida i l’Ajuntament, han treballat intensament per fer realitat aquesta festa educativa. La regidora d’Educació, Ruth Martínez, ha destacat que “som un poble que quan decidim fer alguna cosa junts, som capaços de tot”.

A més, Martínez ha volgut agrair a totes les empreses que van col·laborar econòmicament, i a les associacions que també es van sumar en diferents aspectes. Durant tota la vesprada es van fer tallers, demostracions, exposicions, concerts… Una jornada que segons la regidora va ser un “èxit en tots els sentits”.

Aquesta ha sigut la tercera Trobada que s’ha celebrat a l’Olleria i portava l’eslògan “Som i serem paraules”, en homenatge al lexicògraf i activista cultural Francesc Ferrer i Pastor. Després d’aquest èxit, la comunitat educativa segueix treballant per celebrar la Trobada d’Escoles d’Adults que tindrà lloc el proper 1 de juny també a l’Olleria.