Aquest dissabte seria la 10 K de L’Olleria

Aquest dissabte seria la 10 K de L’Olleria

Aquest dissabte 27 de juny de 2020 estava previst celebrar la 8a edició de la 10 K de L’Olleria, inclosa dins del XII Circuit de Carreres Populars de la Vall d’Albaida, suspesa a causa de la situació de crisi sanitària que estem patint aquests últims mesos.

En data 21 d’abril de 2020, el Circuit de Carreres comunica que, per la situació produïda per la Covid-19, es pren la decisió d’anul·lar aquest circuit i reprendre’l en 2021.

Durant l’Estat d’Alarma hem vist la gran importància que té l’activitat física per a totes les persones, fent que molta gent s’haguera de reinventar per a continuar practicant esport a casa i, a més, aconseguint-se que moltes persones no practicants, començaren a fer-ho de manera assídua.

Per aquest motiu, des de la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de L’Olleria animem a tota la gent a continuar practicant activitat física en qualsevol de les seues formes (caminar, córrer, ciclisme, etc.) i que aquelles persones que encara no ho fan, s’animen a iniciar-se en aquesta pràctica esportiva marcant-se xicotets objectius durant 2 o 3 dies a la setmana i d’aquesta forma consolidar uns hàbits de vida activa i saludable.

DSC_7229