Arranquen les Festes del 2019 amb la Publicació i la presentació del llibre

Arranquen les Festes del 2019 amb la Publicació i la presentació del llibre

Amb la publicació i la presentació del llibre van començar oficialment, el passat divendres 26 de juliol, les Festes Patronals i de Moros i Cristians de l’Olleria 2019.

Poc abans de les 11 de la nit, va tindre lloc des del balcó de l’antic Ajuntament, la Publicació de les festes, enguany a càrrec d’Amparo Sempere Beneyto. Es tracta d’una persona molt vinculada al món de la Festa, que va aprofitar el seu discurs per reivindicar el paper de la dona en les Festes de Moros i Cristians, i va convidar a tot el poble a participar i gaudir d’aquestes festes.

Un castell de focs d’artifici posava el punt i final a aquest primer acte de la nit.

A continuació, la comitiva oficial es va traslladar al Teatre Goya per presentar oficialment el llibre de festes del 2019.

L’acte es va iniciar amb el lliurament del títol de Festera d’honor a la Publicadora del 2019, Amparo Sempere. A continuació va ser la Presidenta de la Junta Central de Moros i Cristians, Mariola Gil, la que va dirigir unes paraules al nombrós públic assistent. A continuació, el regidor de Festes, Juan Ricardo Ruano, va felicitar a la publicadora pel seu discurs, als càrrecs de les festes del 2018 per la seua implicació, i als nous càrrecs pel treball que estan realitzant.

Àngel Cano, Coordinador del llibre de festes, va ser l’encarregat de parlar d’aquesta publicació que acull una gran quantitat d’articles, arxius i fotografies que repassen el passat i el present de les Festes de Moros i Cristians de l’Olleria.

A continuació, es va fer entrega del llibre, en primer lloc a l’alcalde, Ramón Vidal, i posteriorment al regidor de Festes, Juan Ricardo Ruano, a la presidenta de la Junta Central de Festes, Mariola Gil, a la Reina i Fester Major infantil del 2018, a les Reines del 2019, festeres i festers del 2019, així com a la resta de càrrecs d’enguany i representants de cadascuna de les filaes.

La de l’alcalde va ser l’última intervenció de la nit. Ramón Vidal també va fer una menció especial als càrrecs festers i a la Junta Central per treballar per seguir fent grans les festes de l’Olleria. A més, va destacar la importància d’aquestes festes i va convidar a tots els veïns i visitants a gaudir-les al màxim.