Climent destaca la capacitat d’adaptació del teixit industrial de l’Olleria

Climent destaca la capacitat d’adaptació del teixit industrial de l’Olleria

El conseller d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, Rafa Climent, acompanyat per la directora general de l’Ivace, Júlia Company, van visitar este dimecres les instal·lacions de l’empresa Mediterranea Lifestyle SL de l’Olleria, juntament amb alguns regidors de la localitat.

Climent va destacar “l’elevada capacitat d’adaptació del teixit industrial de l’Olleria i la seua aposta per l’economia circular”. A més, va assegurar que l’empresariat local ha sabut reinventar-se i adaptar-se als reptes de futur apostant per la modernització en els seus processos productius, per la R+D+i i per incrementar la seua presència en el mercat exterior per a guanyar en competitivitat.

La regidora de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de l’Olleria, Gemma Vidal, considera que “és molt lloable l’aposta de l’empresa per la fabricació amb vidre reciclat 100%, un fet que ajuda a respectar el medi ambient”.

Els assistents a la visita van coneixer de primera mà l’activitat de l’empresa, la seua capacitat de producció, l’aposta pel futur i els nivells de qualitat i competitivitat dels seus productes.