Commemoració del Dia de l’Arbre a L’Olleria

Commemoració del Dia de l’Arbre a L’Olleria

La Regidoria de Medi Ambient de l’Ajuntament de l’Olleria amb la col·laboració del Grup escolta Sant Jordi del municipi, van organitzar aquest diumenge 16 de febrer una activitat de reforestació per a tota la família amb motiu de la commemoració del Dia de l’Arbre 2020.

Concretament l’activitat va donar inici a les 10 hores en el Paratge Natural del Salido amb la plantació de carrasques proporcionades per l’Ajuntament.

Com a novetat aquest any s’havia proposat als pares i mares dels xiquets i xiquetes nascuts en el 2019, plantar un arbre que representara el naixement dels seus fills o filles. Tots aquells pares i mares que varen voler participar en aquest esdeveniment van plantar en comú, un roure valencià i el van rodejar de pedres amb el nom dels seus fills o filles.

Des de l’Ajuntament es col·locarà una placa commemorativa perquè els xiquets i xiquetes nascuts l’any 2019 puguen identificar el seu arbre. A més, des de la Regidoria de Medi Ambient es pretén convertir aquesta activitat en una tradició per a tots els xiquets i xiquetes nascuts al municipi.

Però aquesta no va ser l’única celebració amb motiu del Dia de l’Arbre a L’Olleria, l’alumnat de primària del col·legi Manuel Sanchis Guarner va plantar pins i carrasques al Paratge Natural del Salido el passat dijous 30 de gener, mentre que els xiquets i xiquetes del Col·legi Isabel la Catòlica ho van fer el divendres 31 de gener. Per altra banda, els menudets de l’Escoleta Municipal van reforestar l’Àrea Recreativa del Rodat, acompanyats dels seus pares i familiars, el divendres 7 de febrer.