Commemoració del Dia Internacional de l’Orgull LGTBI a L’Olleria

Commemoració del Dia Internacional de l’Orgull LGTBI a L’Olleria

La Regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament de L’Olleria ha organitzat hui divendres 26 de juny a les 12 h, un acte commemoratiu, a la porta del consistori, per celebrar el Dia Internacional de l’orgull Lesbià, Gai, Transexual, Bisexual i Intersexual que serà el pròxim diumenge 28 de juny.

En aquest acte s’ha procedit a col·locar la bandera LGTBI a la façana de l’Ajuntament i s’ha llegit un manifest en favor de la igualtat i la no discriminació de les persones d’aquest col·lectiu. 

En aquest manifest ha destacat la reivindicació d’un futur en igualtat de totes les persones al marge de la seua identitat sexual i/o de gènere, la condemna de qualsevol forma de violència, tant la física com verbal, humiliació o menyspreu que tinga el seu origen en l’orientació sexual i la identitat de gènere i, a més, s’ha expresat la necessitat d’invertir en polítiques d’igualtat i de dotar a les Entitats Locals de finançament suficient per a portar a terme les competències en aquesta matèria que ens permeten assegurar la implementació adequada de les iniciatives necessàries per a garantir-la.

Seguim reivindicant la diversitat, seguim treballant per aconseguir la igualtat i la no discriminació de les persones LGTBI. Entre tots ho aconseguirem!