Conclouen les jornades “L’Olleria Educa” amb una valoració molt positiva

Conclouen les jornades “L’Olleria Educa” amb una valoració molt positiva

El dissabte 1 de desembre van finalitzar les jornades “L’Olleria Educa” amb una festa al parc destinada als més menuts de la casa. Durant tot el matí es va instal·lar una “Ciutat Igualitària” amb diferents tallers que simulaven estances d’una ciutat perquè els xiquets i xiquetes experimentaren, com un joc simbòlic, com fer-se el llit, cuinar, anar al metge, reparar vehicles al taller mecànic o anar de tendes. El matí va finalitzar amb una globotada multitudinària.

Totes les xarrades han comptat amb una assistència nombrosa, tant els tallers pràctics com les més teòriques, destacant la conferència de Francesco Tonucci, que va despertar gran expectació i va superar totes les previsions.

Estes jornades han estat impulsades des de les Ampes dels centres educatius a través de l’Escola de Famílies, on s’han abordat diferents experiències i perspectives sobre l’educació i la seua metodologia. La regidora d’Educació, Ruth Martínez, ha explicat que “el que pretenem és donar a l’educació la importància que realment té, i dotar-la dels màxims recursos possibles per a aconseguir el que els nostres fills i filles mereixen”.

Martínez ha valorat molt positivament l’assistència a les diferents xarrades perquè “fins i tot les que anaven destinades exclusivament a mestres, a un públic més concret, han cobert les expectatives”. Tant les Ampes com des de la regidoria “estem molt contents amb el resultat d’estes jornades, ja que han provocat que més persones s’involucren en temes educatius i estiguen fent ja propostes per a les jornades del 2019”, ha assegurat Martínez.