Contes, turisme i cinema el passat cap de setmana a L’Olleria

Contes, turisme i cinema el passat cap de setmana a L’Olleria

Aquest passat cap de setmana, 17 i 18 de juliol, L’Olleria ha acollit diverses activitats culturals, turístiques i d’oci, organitzades per la Regidoria de Cultura i la Regidoria de Turisme de l’Ajuntament, amb la finalitat de fer dels dies d’estiu, el més divertides possible.

El divendres va tenir lloc la tercera sessió de l’autocine d’estiu de L’Olleria amb la projecció de la pel·lícula “La la land”, una iniciativa organitzada pel consistori per a totes les nits de divendres del mes de juliol a les 22:30 h, de forma gratuïta i que està tenint molt d’èxit entre els assistents. Aquest divendres 24 de juliol la pel·lícula escollida serà “Granjaguedon”.

Ja el dissabte a les 23 h la Casa Santonja van tenir lloc els Contes a la Fresca de la mà d’Almudena Francés acompanyada per Lluc a l’acordió. Un gran espectacle que va fer viatjar a altres èpoques i llocs, als i les assistents a través d’aquestes històries i de la música.

El pròxim esdeveniment a la Casa Santonja de L’Olleria tindrà lloc el dissabte 25 de juliol a les 23 h de la mà Sigarrito i la presentació del seu nou disc.

També el dissabte 18 de juliol va tenir lloc la 2a Ruta Turística de L’Olleria, organitzada per la Regidoria de Turisme per a donar a conéixer els monuments, edificis i carrers que ofereix el municipi a través dels contes i les rondalles populars.

L’última de les rutes turístiques anomenada “Els Misteris de L’Olleria: Beguins, Templers, Càtars i Maçons” tindrà lloc el dissabte 1 d’agost a les 9:30h des del Convent de Caputxins.

Més informació i reserves al 962200866.

No teu pots perdre! Viu l’estiu a L’Olleria!