Dinar de Germanor a L’Olleria

Dinar de Germanor a L’Olleria

El passat dissabte 22 de febrer, i amb motiu de la proximitat de la celebració del Mig Any Fester de L’Olleria, les capitanies 2020 del municipi conjuntament amb la Junta Central de Festes i l’Ajuntament, van organitzar un dinar de germanor que va reunir a 800 persones en els baixos del mercat del municipi.

Aquest esdeveniment va tindre dues novetats aquesta edició de 2020, la primera és el canvi d’horari de sopar a dinar, que va ser tot un éxit, ja que es va poder allargar un poc més la festa, i a més, es va realitzar el I Concurs de Caps d’Esquadra infantil, on varen participar una representació d’ambdós bàndols.

El dinar va consistir en una Paella monumental per a 800 persones que va necessitar: 13 litres d’oli, 4 kg de sal, 90 kg de Pollastre, 40 kg de conill, 7 kg de fetge, 60 kg de verdura, 80 kg d’arròs i 160 litres d’aigua.

El dia va tindre un marcat caràcter festiu on vam poder escoltar una gran varietat de marxes mores, marxes cristianes i pasdobles, seguit d’un fantàstic fi de festa amenitzat per Philantropic.