El cor de l’AEM La Nova i l’Agrupació Coral de Castelló de Rugat realitzen un intercanvi a l’Olleria

El cor de l’AEM La Nova i l’Agrupació Coral de Castelló de Rugat realitzen un intercanvi a l’Olleria

El cor de l’AEM La Nova de l’Olleria va compartir l’escenari del Teatre Cervantes este diumenge amb l’Agrupació Coral de Castelló de Rugat, dins la XVI Campanya de Concerts d’Intercanvis Musicals 2019.

Les dos formacions van amenitzar la vesprada amb obres de gran varietat, des de música d’inspiració caribenya, al gènere de pel·lícula d’èxit, passant per Leonard Cohen i Elvis Presley. També van incloure una peça dedicada a fer reflexionar sobre la relació entre els éssers humans, amb obres com “Una vela encendida” composta per Adrián Gil Boronat (director de la coral convidada) i la coneguda “¿A quién le importa?” d’Alaska. Tot això, amb la participació del pianista David Xaixo Belmonte.

Segons el regidor de Cultura, Juan Ricardo Ruano, este concert va suposar “una crida d’atenció a la nostra forma d’actuar amb els nostres semblants”. A més, ha destacat l’especial sensibilitat amb la qual la coral local va interpretar una versió de “Hallelujah” del canadenc Leonard Cohen. Per tot això ha felicitat als coristes convidats i locals i els seus respectius directors, Adrián Gil Boronat i Juan Miguel Terrazas Samper.