El Pla Edificant de la Conselleria concedeix 73.400 euros per fer millores en el CEIP Isabel la Catòlica

El Pla Edificant de la Conselleria concedeix 73.400 euros per fer millores en el CEIP Isabel la Catòlica

La Conselleria d’Educació ha concedit 73.412,45 euros del Pla Edificant al CEIP Isabel la Catòlica de l’Olleria per portar a terme les obres de millora del centre educatiu que es van aprovar al claustre i al Consell Escolar. Concretament, està previst tancar la zona inferior de les escales exteriors i interiors, reparar la façana del gimnàs i la de l’aulari d’Infantil, a més de les portes d’accés i l’entornpeu de fusta del gimnàs.

D’una altra banda, en el pati es desmuntaran els fanals i es tancaran les escales inutilitzades. També es revestiran els pilars rodons del pati del menjador, es renovarà el parc d’Educació Infantil, es col·locarà una marquesina per a l’accés al centre en la zona d’organització de les files d’Infantil fins al pavelló, i es col·locarà un envà mòbil per permetre la participació del laboratori. A més, està previst pintar totes les aules del centre i col·locar una reixa de tisora extensible per dividir les zones del pati.

La regidora d’Educació, Ruth Martínez, ha explicat que “en uns dies començarem la licitació de l’obra completa per iniciar les obres de millora com més prompte possible”.