Els alumnes del Curs de perfeccionament musical visiten l’Ajuntament

Els alumnes del Curs de perfeccionament musical visiten l’Ajuntament

Els alumnes del IV Curs de perfeccionament musical, organitzat per l’AEM La Nova de l’Olleria, han visitat l’Ajuntament per mantenir una trobada amb l’alcalde de la localitat, Ramón Vidal, i els regidors Daniel Semper, Aida Giner i Juan Ricardo Ruano, que els han rebut al saló de plens per compartir amb ells el que han fet durant tota aquesta setmana. Tots ells han coincidit en felicitar-los per la gran tasca que fan els músics, i els han animat a seguir aprenent i gaudint del que més els agrada fer.

El curs va començar el passat diumenge 14 de juliol, i 38 alumnes repartits entre les especialitats d’oboè, trompa, clarinet, saxòfon, trompeta i flauta, procedents de diferents localitats com l’Olleria, Aielo de Malferit, Carcaixent, Daimús, Canals, la Llosa de Ranes, Benigànim, l’Alcúdia de Crespins i Xàtiva, han compartit una setmana d’experiències personals i musicals, tal com han explicat durant la seua visita.

La visita ha finalitzat fent sonar els seus instruments al mateix Saló de Plens. La cloenda del curs tindrà lloc aquest divendres de vesprada amb un concert.