Els col·legis es posen a punt per a l’inici del curs el pròxim dilluns 10 de setembre

Els col·legis es posen a punt per a l’inici del curs el pròxim dilluns 10 de setembre

En les últimes setmanes s’han portat a terme diferents millores als dos col·legis de l’Olleria. En el cas del CEIP Isabel Catòlica les millores s’han centrat en el pati, concretament en dotar-lo de més activitats per als més menuts. S’ha construït un escenari a l’aire lliure i un rocòdrom. A més s’han instal·lat diferents zones d’equilibri, i una cabana de fusta per a l’escalada.

A més, s’ha instal·lat reg automatitzat en totes les jardineres i s’ha posat algunes taules de pic-pic, on els xiquets podran esmorzar. Estes actuacions, com ha explicat Ruth Martínez, Regidora d’Educació: “estan costejades conjuntament per l’Ajuntament, l’AMPA i el CEIP Isabel la Catòlica, i amb elles estem aconseguit fer un pati molt més atractiu per als xiquets i xiquetes, amb més zones verdes i de joc”.

D’altra banda al CEIP Manuel Sanchis Guarner les actuacions s’han centrat en millores estructurals. S’ha substituït la caldera de gasoil de la calefacció i el gas propà de la cuina, els dos molt deteriorats pel pas del temps, per gas ciutat. S’ha reparat el mur de l’entrada per la zona de l’escala, que estava defectuós, i al patí està fent-se la zona ajardinada més gran.