Els equips de l’Escola de futbol junt a l’Olleria CF per aconseguir l’ascens

Els equips de l’Escola de futbol junt a l’Olleria CF per aconseguir l’ascens

Este pròxim dissabte, el màxim representant del futbol al nostre poble, l’Olleria C.F. jugarà el partit d’anada de la promoció d’ascens a Regional preferent en el poliesportiu de la Solana. Serà una data històrica que quedarà en la memòria esportiva de l’Olleria i a l’Escola li agradaria col·laborar en eixa festa emblemàtica i simbòlica per als que tant ens apassiona este meravellós esport.
 
Es per això, que recolzem tota iniciativa per a contribuir a un ambient jovial, favorable i aconseguir eixe anhelat ascens de categoria, és el moment per a que tots els xiquets de l’Escola s’identifiquen plenament en el que està jugant-se esta jornada i els animem a que facen acte de presència amb la camiseta roig i blanca en la que juguen els partits, la mateixa que portaran els jugadors de la primera plantilla.
 
Al llarg de la setmana, els diferents equips de l’Escola han mostrat el seu suport i tan sols ens queda, esperar la màxima assistència d’aficionats i aconseguir eixe ambient de motivació, el de les grans ocasions, perquè TOTS JUNTS SOM MÉS FORTS !!!