Es faran diferents millores al IES Vermellar a través del Pla Edificant

Es faran diferents millores al IES Vermellar a través del Pla Edificant

L’Ajuntament de l’Olleria, a través de la Regidoria d’Educació ha sol·licitat diferents millores per als centres educatius de la localitat dins del Pla Edificant. Millores, que en el cas de l’IES Vermellar, s’ha conegut ara que han estat aprovades per la Conselleria  amb una subvenció de 33.916,36€.

Les actuacions es centraran a canviar el paviment dels banys del pati, així com també el que envolta al centre, i que es troba molt deteriorat.  A més, es repararan les pistes esportives i es tancaran algunes zones, amb portes adequades, per a separar espais.

Com explica Ruth Martínez, Regidora d’Educació: “des de l’Ajuntament de l’Olleria vam sol·licitar tres actuacions englobades dins del Pla Edificant: l’adaptació d’espais comuns per a l’IES Vermellar i el CEIP Isabel La Catòlica i en el cas del CEIP Sanchis Guarner, l’ampliació d’una línia més i la reforma de les edificacions existents”.

Les obres, assumides totalment per la Conselleria d’Educació, van a licitar-se en els pròxims dies i hauran d’estar acabades abans que finalitze l’any.