Es porten a terme diverses millores en el Teatre Goya

Es porten a terme diverses millores en el Teatre Goya

El Teatre Goya de l’Olleria ha registrat diverses millores en les seues instal·lacions per tal de donar un servei cultural de major qualitat. Concretament, s’ha canviat el pis de l’escenari perquè ja estava deteriorat i s’ha substituït per un paviment fenòlic nou, s’han renovat les dos portes d’entrada a la sala per tal de millorar la seguretat, i s’ha instal·lat un pont frontal per millorar la il·luminació de l’escenari. A més, s’han adquirit noves cadires plegables perquè les de fusta estaven malmeses pel pas del temps.

La regidora de Cultura, Gloria Micó, ha assegurat que “eren unes reformes necessàries perquè és l’únic escenari cobert disponible al poble i feia molt de temps que no es feia cap reforma, l’anirem millorant a poc a poc”.

Aquesta inversió ha estat possible gràcies al Fons de Cooperació Municipal, uns diners que la Generalitat Valenciana i la Diputació de València posen a l’abast dels municipis valencians per a que gestionen les seues necessitats d’una manera directa. En aquest sentit, l’alcalde de l’Olleria, Julià Engo, ha explicat que a l’Ajuntament estem invertint en el patrimoni municipal des del principi de legislatura, i el Cinema Goya és un element central en la vida cultural del nostre municipi, per això ha estat l’objectiu de millores”.