JULIÀ ENGO I FRESNEDA

Alcalde de l’Olleria

Benvolguts veïns i veïnes

Espere i desitge que aquest espai virtual siga una vertadera finestra de comunicació entre nosaltres, un més dels instruments que ens permetran estretir els lligams entre la ciutadania i la nostra institució municipal.

Estic segur que la pluralitat del nostre plenari treballarà per millorar el dia a dia d’aquest municipi. L’existència d’aquest mitjà, per tant, només té una raó de ser: que l’Ajuntament estiga al servei de tota la ciutadania de l’Olleria.

Julià Engo i Fresneda

Horari de Visita amb Cita Prèvia

Dijous de 18:00 a 20:00h amb Cita Prèvia

Julià Engo i Fresneda

Telèfon: 962 200 601
Correu: 
Grup: Compromís

Concerta una cita

Trajectòria de Julià Engo

Batle de l’Olleria des del 2008 fins el 2010 i en l’actual legislatura. Regidor des del 2003. També ha estat Conseller de la Mancomunitat de Municipis de la Vall d’Albaida des del 2007 fins el 2012 i Secretari Comarcal del BLOC de la Vall d’Albaida des de març del 2006 fins novembre del 2012. En l’actualitat és Portaveu de Compromís per l’Olleria.

A més, és professor tècnic de FP, en Tècniques i Procediments d’Imatge i So a l’IES Veles e Vents del Grau de Gandia i des del juliol del 2013 és el secretari de l’Institut.

És Llicenciat en Ciències de la Informació, especialitat d’Imatge Visual i Auditiva, pel CEU San Pablo (centre adscrit a la Universitat Politècnica de València) des de 1998. Posteriorment, al 2007 es va llicenciar en Humanitats per la Universitat Oberta de Catalunya.