Finalitza la reforma d’eliminació de barreres arquitectòniques a l’EPA Font Nova de L’Olleria

Finalitza la reforma d’eliminació de barreres arquitectòniques a l’EPA Font Nova de L’Olleria

Aquesta setmana han finalitzat les obres de millora i adaptabilitat de L’Escola per a Adults Font Nova de L’Olleria. 

Concretament, s’ha realitzat una reforma d’eliminació de barreres arquitectòniques i adaptabilitat d’aquest espai a persones amb mobilitat reduïda, alçant el nivell des de la vorera fins a l’interior de l’edifici i col·locant una porta automàtica de cristall per fer més fàcil l’accés a la instal·lació. S’ha restaurat, tractat i tornat al seu color original la porta de fusta d’accés a l’EPA des del carrer. A més, també s’han realitzat millores a l’eficiència energètica d’aquest espai canviant les finestres que donen al patí interior, per finestrals de Climalit abatibles. Una altra de les actuacions que s’han realitzat ha sigut l’eliminació dels desperfectes ocasionats per la humitat i s’ha col·locat una rampa d’accés als vàters per fer-los accessibles per a persones amb mobilitat reduïda.

Aquesta obra, duta a terme per una empresa local, ha estat finançada gràcies a l’ajuda de la Diputació de València, que ha realitzat una inversió de 35.424,73 euros, fent-se càrrec l’Ajuntament de la resta de despeses.

El regidor d’Educació de l’Ajuntament de L’Olleria, Daniel Semper, ha afirmat que “des del consistori municipal seguirem treballant en la millora dels nostres edificis municipals per fer-los més adaptats i segurs per a la totalitat de la ciutadania”.