Fira de l’Olleria 2019

Fira de l’Olleria 2019

Al voltant d’un centenar de parades, una fira gastronòmica i més de 20 atraccions ompliran aquest cap de setmana, 25, 26 i 27 d’octubre, els carrers de l’Olleria en una cita que ja s’ha convertit en imprescindible al calendari del municipi. Un esdeveniment amb més de 400 anys d’història que any rere any rep milers de visitants de l’Olleria i d’altres localitats de la comarca.

Els actes començaran el divendres 25 d’octubre a les 20.30 h amb la inauguració de la fira, seguida d’una cercavila des de la plaça del Loreto fins al recinte de la Fira amb les actuacions del Grup de Danses “El Revol” i “La Morralla”, acompanyats per l’AEM La Nova de l’Olleria. L’acte inaugural finalitzarà amb un castell de focs d’artifici en el Parc Pare Ferreres.

La jornada del dissabte començara a les 8 h del matí amb la XX Volta Cicloturista que eixirà de l’Olleria i recorrerà els municipis d’Alfarrasí, Benissuera, Sempere, Guadasséquies i Benigànim. A més entre les 12 i les 14 h, dissabte i diumenge, es col·locarà un Punt Violeta en la plaça del Loreto amb la finalitat de sensibilitzar a la gent per a viure una fira sense agressions sexistes i que comptarà també amb un photocall.

A més aquest any, la Mancomunitat de Municipis de la Vall d’Albaida ha escollit l’Olleria per a celebrar la XX Fira Gastronòmica i de Productes Agroalimentaris de la Vall d’Albaida. Esdeveniment que comptarà amb la participació de diversos comerços i restaurants de tota la comarca i que estarà situat al carrer Ausiàs March el dissabte de 12.30 h a 23.00 h i el diumenge d’11.00 h a 20.00 h.

Els actes del dissabte finalitzaran amb una exhibició de gimnàstica rítmica i psicomotricitat, seguida d’una exhibició de Cubbá al Parc Beat Pare Ferreres a partir de les 18.00 h.

El diumenge continuaran les activitats a partir de les 9 h del matí amb la XXIV Volta de Motos Clàssiques organitzada per l’Associació Dos Rodes Clàssiques de l’Olleria. Ja a les 11 h tindrà lloc la cercavila a càrrec de l’Associació Amics del Cavall del municipi, seguit a les 12 h d’un espectacle eqüestre al solar de l’encreuament entre els carrers S.S. Juan XXIII i el camí Caputxins. També a les 12 h tindrà lloc una Globotà a la plaça del Loreto organitzada per l’Associació Amics de la Cordà de Glòria de l’Olleria, en finalitzar l’espectacle familiar “el Cirquet”.

La Fira finalitzarà el dilluns 29 d’octubre amb el tradicional Dia del Xiquet, amb totes les atraccions a preus reduïts.

L’alcalde de l’Olleria, Ramón Vidal i el seu equip de govern han volgut aprofitar per “convidar a tota la comarca a gaudir d’un cap de setmana replet d’activitats esportives, recreatives i culturals per a totes les edats a la localitat de l’Olleria”.

Cartell Fira 2019
Fira19_exterior_pb2
Fira19_interior_pb2