Joaquín Camarena guanya la final del Concurs de Colombicultura de la Vall d’Albaida

Joaquín Camarena guanya la final del Concurs de Colombicultura de la Vall d’Albaida

Joaquín  Camarena García, de l’Olleria, es va proclamar campió, el passat 19 de maig de 2018 a la final del concurs de la Vall d’Albaida de coloms esportius celebrat a Aielo de Malferit amb el colom APLICAT, sumant 1189 punts (594 minuts), una avantatge respecte al segon colom classificat de 70 punts (35 minuts), ARES d’Alexis Vidal de Quatretonda i VITALI, el tercer classificat d’Alvaro Català de Llutxent, amb 1083 punts.

El colom Aplicat, cedit pel seu bon amic Andreu Boix de Benissoda, es va classificar al concurs d’Alfarrasí en onzena posició.

El concurs consistia en sis proves puntuables, de dues hores de durada. Aquestes probes han estar molt dures per als coloms que competien, ja que les colomes han sigut sorprenentment bones, pel que han merescut un gran reconeixement. Per la seua banda, l’organització de l’esdeveniment, el club de colombicultura d’Aielo de Malferit, està molt satisfet pel bon desenvolupament de les probes, l’alta participació de colombaires i l’alta qualitat esportiva dels coloms

D’aquesta manera, es tanca, una vegada més, la Gran final de la colombicultura de la Vall d’Albaida.

Club de columbicultura de l’Olleria