L’Ajuntament de L’Olleria realitza diverses actuacions a l’Escoleta Infantil

L’Ajuntament de L’Olleria realitza diverses actuacions a l’Escoleta Infantil

Des de la Regidoria d’Educació de l’Ajuntament de L’Olleria s’han portat a terme diverses actuacions a l’Escoleta Infantil del municipi amb la finalitat de cobrir les necessitats que presentava aquest centre.

Concretament, s’han dut a terme diverses intervencions al patí de l’Escoleta, com ara la realització d’un tancat de fusta, la col·locació d’arena a l’arener i la creació d’un banc simulant una cuineta amb diversos utensilis per a jugar amb l’arena, a més de la restauració de les tanques de fusta, ja existents, per poder separar els patis i així que els menuts i menudes puguen mantenir els grups bombolla a l’hora de gaudir d’aquest espai, evitant possibles riscos.

A més, des del consistori s’ha dotat de cuinetes i mobiliari a cadascuna de les aules del centre i d’una televisió a l’aula de psicomotricitat per poder fer més còmoda i divertida l’estada dels nostres menuts a l’escoleta.

Una altra de les actuacions dutes a terme pel consistori municipal, ha sigut la col·locació de tapes a tots els vàters del centre amb la finalitat d’acomplir l’ordre de la Conselleria d’Educació de tirar de la cadena amb la tapadora baixada, com una de les mesures per a fer front a la Covid-19.

Així mateix, es col·locarà també un aparell d’aire condicionat a la sala de professors, completant així el llistat de necessitats amb les quals comptava el centre educatiu.

Des de l’Ajuntament de L’Olleria seguirem treballant en la millora dels centres educatius del municipi per fer-los més accessibles i segurs per als nostres xiquets i xiquetes.